teisipäev, 1. detsember 2009

Eesti ülikool 90 ja jõuluehteis linn

Täna sai teoks ammune mõte osta korralik statiiv. Valisin saadaval olevatest Manfrotto 055XB jala ja 804RC2 Basic pea. Kokku igati korralik komplekt. Neile kaubamajja järele minnes tegin poste, prügikaste ja sillutist toena kasutades mõned pildid jõuluehteis linnast.



Statiiviga Vanemuise tänavale jõudes avastasin, et kohe on algamas rahvusülikooli juubelirongkäik. Panin töö juures asjad kokku ja lippasin tõrvikutega marssivatele tudengitele järele. Nüüd sadas juba üsna vastikult ja uus varustus sai kohe vihmaveega ristitud. Et fotokas väga märjaks ei saaks, tegin esimesed klõpsud siiski Vanemuise varikatuse alt, paraku rikkus sealse vaate ehitatav maja. Ega ma ei arvanudki, et statiivi kasutades jäävad kiires tempos liikuvad inimesed pimedal ajal selgesti pildile, aga vähemalt taust pole nüüd udune.



Peahoone juures ei hakanud ma eriti rahva sekka trügima, tegin eemalt mõned klõpsud. Hoolimata vaid veerand tundi kestnud aktsioonist oli aparaat juba üsna märg, seepärast otsustasin lõpetada.


Kestku kaua meie eestikeelne Tartu Ülikool!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar